Om oss

Lians Tromsø - Din lokale forhandler i nord.

2019 åpnet Lians Tromsø AS sitt salg av campingvogner og bobiler i Tromsø. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler. Vi holder til i flotte lokaler på Novasenteret i Tromsdalen, rett ved Amfi Pyramiden.

Om oss

Veletablert firma

Hvem er Team Lians? Team Lians består av 35 fagfolk innen camping. Vi har i mer enn 30 år hatt verksted for caravan, og de siste 11 år har vi også hatt bilverksted spesialisert på Fiat. Våre folk har svært lang erfaring både med å campe selv, og med å gi våre kunder gode råd for en trygg og god fritidsopplevelse.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr. Vi er eksperter på Fiat, varmesystemer, paraboler, 12V, Gass, vannsystem, karosseriarbeid, understell, telt, campingmøbler og utstyr for camping. Vi elsker camping, og vi er derfor svært interessert i det vi driver med. Vi ønsker våre kunder det aller beste, og vi har evner og vilje til å oppfylle de fleste ønsker.

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE og Adria tilbyr Lians Tromsø også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygg handel

Alle campingvogner og bobiler fra Lians Tromsø er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.

Lians Tromsø benytter informasjonskapsler!

Vi benytter informasjonskapsler for å bedre din opplevelse, analysere trafikken og gi deg et personlig tilpasset tilbud.