Classic

Innstegsmodell med alle KABE:s kvaliteter.

En modellserie med litt kortere utstyrsliste og litt færre valg, men med KABE:s høye kvalitet tvers igjennom. Det firer vi ikke på.

Kjøkken

Kjøkken 3 - Kabe

Den 3-bluss komfyren har delt lokk noe som gir verdifull ekstra avlastningsplass.

Kjøkken 2 - Kabe

Den rundete oppvaskkummen og en smekker utenpåliggende vannkran setter stilen i kjøkkenet, sammen med den nye stilrene laminatplaten. Et areal som er både solid og enkelt å holde rent. Selvsagt kan du kildesortere med separate rom, akkurat som hjemme. Med et lokk til å legge over oppvaskkummen får du nå et større sammenhengende benkeareal i våre Classic modeller.

Kjøkken 4 - Kabe

Alle skuffer og luker er utstyrt med softclose og sentrallås.

Kjøkken 1 - Kabe

Et kjøkken skal være praktisk, velutstyrt og smart planlagt. Det har vi sørget for at alle våre kjøkken er. Men vi stopper ikke der. Uansett hvilken modell du velger kan du være trygg på at kjøkkenet holder høy kvalitet i alle deler. Og den gjennomtenkte designen, den inngår alltid i en KABE.

Dagligstuen

Dagligstuen 3 - Kabe

I overskapene finns en hylle, innebygde luftekanaler, skillevegger, gassdempere og trykklås.

Dagligstuen 4 - Kabe

I skoskapet innenfor døren tørker skoene raskt, takket være integrerte varmesløyfer.

Dagligstuen 1 - Kabe

For at man skal kunne omgås på en avslappet og bekvem måte trengs plass til alle. Med et enkelt håndtak svinger du smidig rundt fører- og passasjersetet, deretter kan middagen begynne! Her sitter du alltid deilig med alt du behøver innen rekkevidde. Du setter selv din egen stil på innredningen gjennom å velge mellom to pene putetrekk.

Dagligstuen 2 - Kabe

Sett ditt eget preg gjennom å velge blant våre tekstilkolleksjoner. Til din Classic-bil finns to ulike setetrekk: Edmonton og Denver.

Soverom

Soverom 3 - Kabe

Vi vet hvor mye det betyr å sove godt om natten. Derfor har vi utstyrt alle våre senger med bekvemme madrasser.

Soverom 4 - Kabe
Soverom 2 - Kabe

Enkel- eller dobbeltseng. Innred bobilens soveromsdel slik som det passer deg og ditt selskap best. Grand Lit er en praktisk løsning! Plassen mellom de to sengene res enkelt opp og gir plass for flere til å sove i en og samme kjempeseng.

Soverom 1 - Kabe

Hvor mange senger er nødvendig? Vi innreder soveromdelen etter dine behov og ønskemål. En løsning er for eksempel Grand Lit, der de to langsengene forvandles til en eneste gigantisk dobbeltseng. Mørkleggingsgardiner og lydisolerte vegger og tak sørger for deilige netter og uthvilte morgener.

Baderom

Baderom 4 - Kabe

Detaljer som knapper, hengere og håndtak er ikke bare praktiske, men selvsagt formgitt med finesse.

Baderom 5 - Kabe

Et kompakt boende krever ettertanke om bra oppbevaring. Stilrene kroker blir en praktisk del i helheten.

Baderom 2 - Kabe

Uansett hvordan du vil bruke baderommet i din nye KABE har vi en planløsning som garantert passer og tilbyr deg en enestående komfort alle dager.

Baderom 3 - Kabe

For bekvemmelighetens skyld er en riktig dusj en selvfølge i alle KABE Classic.

Baderom 1 - Kabe

De gjennomtenkte detaljene og den stilrene designen som kjennetegner hele din KABE bobil følger selvsagt med inn i baderommet. Du kan velge mellom et stort og rommelig baderom med innebygd dusjkabinett eller et sentralt plassert baderom som blir en naturlig avdeling mellom bobilens ulike rom. Ikke noe overlates til tilfeldighetene. Alt for at du skal føle deg som hjemme.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.