Crown

Et mobilt hjem av høyeste klasse.

KABE Crown tar Royal-bilen et steg til da alla modeller bygges på en eksklusiv kombinasjon av Mercedes-Benz og AL-KO chassis. Crown er forbløffende lik en personbil i så vel komfort som sikkerhet, og har en designhøyde utover det vanlige. Stilrene, eksklusive snekkerier, velutstyrt og rommelig kjøkken, ekstra deilige senger og godt med praktiske oppbevaringsløsninger.

Kjøkken

Kjøkken 1 - Kabe

Crown er forbløffende lik en personbil i så vel komfort som sikkerhet, og har en designhøyde utover det vanlige. Stilrene, eksklusive snekkerier, velutstyrt og rommelig kjøkken, ekstra deilige senger og godt med praktiske oppbevaringsløsninger.

Kjøkken 2 - Kabe

Innfelte luker og skuffer, samt benkeplate med pen marmor-imitasjon i kjøkkenet er nå standard i våre Royal, Crown og Imperial modeller. Et stilrent design som alltid kommer til å kjennes riktig og moderne.

Kjøkken 3 - Kabe

Takvinduet gir et herlig lys som vekker selv den trøtteste til liv. Bra oppbevaringsmuligheter gjør at forutsetningene for en velinnredet bobil er de beste.

Kjøkken 4 - Kabe

Teknisk sett holder Crown-bilen toppklasse, med en lang rekke smarte løsninger, så vel for din kjøring som for livet på plass. KABE Crown er kort og godt en bil som leverer og imponerer.

Dagligstuen

Dagligstuen 1 - Kabe

For oss er tekstiler mye mer enn myke verdier. Din KABE skal holde samme høye kvalitet på alle felt. Derfor har samtlige kolleksjoner gjennomgått nøyaktige tester hva angår slitestyrke og vaskeekthet.

Dagligstuen 2 - Kabe

KABE Crown har alt det beste du kan få. Alle Royal-seriens smarte og praktiske løsninger, på ytterligere høyere nivå. En året-rundt-bil med toppklasse-standard når det gjelder så vel tekniske løsninger som komfort og design.

Dagligstuen 3 - Kabe

Blant mye annet er den nye bredere bodelsdøren verdt å nevnes. Den gir både en bekvem innstigning og mer herlig lys inne i bilen.

Dagligstuen 4 - Kabe

Den L-formede sofaen gir høy komfort og kan gi plass til mange. Den er selvsagt standard i alle våre bobiler. Sofadelen kommer med slide-out funksjon, med smidig justerbar helling i både sete- og ryggpute ved belteplassen for best komfort. Alle våre puter har antislipp-bekledning på undersiden som gjør at de alltid ligger på plass.

Soverom

Soverom 1 - Kabe

I en KABE Crown kan du være sikker på å sove minst like godt som hjemme. Bekvemme madrasser, smart oppbevaring og så vel kosebelysning som riktig bra leselamper sørger for mange timer med gullkant.

Soverom 2 - Kabe

Sengegavl i myk, vattert mokkaimitasjon med trykket 3D-mønster er standard i KABE Crown. Den nye sengerammen i aluminium er skikkelig og stabil, elektrisk hev- og senkbar hodeende finns som tilvalg.

Soverom 3 - Kabe

Den nye sengerammen i aluminium er skikkelig og stabil (standard Royal, Crown og Imperial), og muliggjør for en elektrisk hev- og senkbar hodeende (standard Imperial, tilvalg Royal og Crown).

Soverom 4 - Kabe

Vi har utstyrt alle våre bobiler med en ny, helstøpt takmatte. Den har samme fine funksjoner som sin forgjenger, lydisolerende mot både innvendige og utvendige lyder.

Baderom

Baderom 2 - Kabe

Et stort og rommelig baderom med følelse av luksus, er en av de sakene som kjennetegner våre bobiler. Toalettdøren har – i likhet med alle garderobedørene – gummidemping for myk stenging.

Baderom 3 - Kabe

Egen dusj og toalett står høyt på manges liste for at hverdagen i bobilen skal fungere bekvemt.

Baderom 1 - Kabe

Alle modeller har separat dusjkabinett som standard. Og uansett om du velger en ekstra rommelig bil eller et mer kompakt boende så kan du alltid regne med høyeste standard og funksjon.

Baderom 4 - Kabe

Er designnivået i tillegg høyt blir besøket her enda triveligere. Derfor har vi innredet våre baderom i stilren Shannon Oak, med eksklusive håndtak og hengere.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.