Imperial

Når bare det absolutt beste er godt nok.

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i bobilenes absolutte premium-segment. Her ligger standarden på luksusnivå, fra alle aspekter.

Kjøkken

Kjøkken 4 - Kabe
Kjøkken 2 - Kabe

Kjøkkendelens buede form gjør det smidig og trivelig å arbeide her. De skjulte lyslistene krydrer trivselen og følelsen av luksus litt ekstra.

Kjøkken 3 - Kabe

Kjøkkenet i KABE Imperial er vårt mest eksklusive med separat innbyggingsovn i TecTower og nedsenkbar hylle med plass til blant annet kaffetrakter (i910).

Kjøkken 1 - Kabe

Kjøkkenet i KABE Imperial er vårt mest eksklusive. I tillegg til alle komplette fasiliteter fra våre øvrige kjøkken er Imperial utstyrt med separat innbyggingsovn og nedsenkbar hylle med plass til blant annet kaffetrakter. De eksklusive snekkeriene, den gjennomgående høye standarden og de tidløse linjene slår an tonen direkte når man stiger inn gjennom døren. Dette er ikke noe vanlig bobilkjøkken.

Dagligstuen

Dagligstuen 2 - Kabe

Fører- og passasjersetene er enkle å svinge rundt og blir da en del av sittegruppen.

Dagligstuen 3 - Kabe

Enhver liten flate utnyttes smart, uten å fire på det estetiske.

Dagligstuen 4 - Kabe

Den L-formede sofaen gir høy komfort og kan gi plass til mange. Den er selvsagt standard i alle våre bobiler.

Dagligstuen 1 - Kabe

Grunnen i dagligstuen er stilfullt i hvert eneste trekk, med nøye utvalgte eksklusive materialer og tidløst vakker design. For å tilpasse følelsen etter dine ønskemål finns en rekke ulike tekstil- og skinnkolleksjoner å velge blant, men skinn av veldig høy kvalitet er allerede standard. Sofadelen kommer med slide-out funksjon, med smidig justerbar helling i både sete- og ryggpute ved belteplassen for best komfort.

Soverom

Soverom 2 - Kabe

I en KABE Imperial kan du være sikker på å sove minst like godt som hjemme. Bekvemme madrasser, smart oppbevaring og så vel kosebelysning som riktig bra leselamper sørger for mange timer med gullkant.

Soverom 3 - Kabe
Soverom 4 - Kabe
Soverom 1 - Kabe

Vi har gjort vårt ytterste for å skape soveromsalternativ for alle smaker i våre KABE Imperial. Selvsagt holder alle samme høye klasse i sovekomfort, design og smekre valg. Hvilken sengemodell eller plassering du enn velger kan du hvile rolig med at din seng har riktig deilig spiralmadrass, ekstra tykk overmadrass og stillbar hodeende. Air condition er en selvfølgelighet, liksom den skjønne hyggebelysningen i sengegavlen.

Baderom

Baderom 4 - Kabe

En separat dusj er en selvfølgelighet i en Imperial.

Baderom 5 - Kabe

Cinderella forbrenningstoalett.

Baderom 2 - Kabe

Takvinduet gir et herlig lys som vekker selv den trøtteste til liv. Bra oppbevaringsmuligheter gjør at forutsetningene for et velinnredet baderom er de beste.

Baderom 1 - Kabe

I et Imperial-baderom finns ingen plass for kompromisser. Smekre linjer, god belysning og forbrenningstoalett er selvsagt standard. Du kan velge et stort baderom lengst bak eller separat dusj og toalett. I den sistnevnte løsningen avgrenses hele soveromsdelen av mot bilens fremre sosiale deler når toalettdøren stilles opp. Skjønt og privat!

Baderom 3 - Kabe

Toppklasse i alle detaljer. Det er KABE.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.