Crossover

Noe utover det vanlige.

Et mobilt liv med høy trivsel krever en del av bostedet. I KABE Crossover har vi Skapt en fleksibel bobil uten kompromisser. På alle måter en halvintegrert bil, men med ”bulken på taket” som et verdifullt tillegg. Den ekstra plassen ovenfor dinetten gir mulighet til å ta med flere personer på eventyret!

Kjøkken

Kjøkken 2 - Kabe

Den 3-bluss komfyren har delt lokk noe som gir verdifull ekstra avlastningsplass.

Kjøkken 3 - Kabe

Velkommen til et velutstyrt kjøkken med godt med oppbevaring og en gjennomtenkt design. Moderne med tidløse linjer, snekkerier av førsteklasses materialer fra vårt eget snekkeri i Småland og veldig høyt nivå på all utrustning.

Kjøkken 4 - Kabe

2019 introduserer vi Dometics nye, innovative kjøleskap, med dobbelthengte dører på både kjøleskap og fryser. Du åpner gjennom å ta tak i den smekre aluminiumlisten på valgfri side av døren. Ved at døren enkelt kan åpnes fra to sider er det alltid smidig å nå det du behøver, uansett om du står i kjøkkenet eller sitter ved spisebordet!

Kjøkken 1 - Kabe

Alle skuffer og luker er utstyrt med softclose og sentrallås.

Dagligstuen

Dagligstuen 3 - Kabe

NYHET! Et smekkert håndtak å holde i når du stiger inn i bobilen er en bekvem nyhet i alle våre biler 2019, selvfølgelig med innebygd belysning. Elementet innenfor døren erstattes med konvektor og luftrist.

Dagligstuen 4 - Kabe

Overskapenes og porselensskapets høyglansede luker gir en frisk og luksuriøs følelse.

Dagligstuen 1 - Kabe

I et kompakt bosted kreves fleksibilitet. Det gir vi aldri avkall på. Derfor har vi skapt løsninger som gjør at dagligstuens sittegruppe er like bekvem på reisen som under den lange middagen. Ved sofaens belteplass finns en slide-out funksjon som gjør at du kan regulere hellingen på både sete og rygg, og med det utfellbare armlenet sitter du enda deiligere. Når maten dekkes opp kan en ekstra bordplate felles ut, selvsagt i samme pene design som bordet. Smidig, for at du skal kunne nyte.

Dagligstuen 2 - Kabe

Den populære L-sofaen er standard i alle KABE bobiler. Med slide-out funksjon på sofaen ved belteplassen kan du på en enkel måte regulere hellingen på sitte- og ryggputen. Og med det utfellbare armlenet sitter du ekstra deilig.

Soverom

Soverom 3 - Kabe

De elegante sengelampene er bekvemt plassert på sengegavlen. For å gjøre det så bekvemt som mulig finns en ny sengegavl i mykt materiale. En vattert mokkaimitasjon med trykt 3D-mønster, for et naturlig pent uttrykk.

Soverom 4 - Kabe

Takket være den nedsenkbare taksengen får flere plass til å sove, uten at det påvirker boarealet om dagen.

Soverom 1 - Kabe

Det som skiller Crossover fra våre andre halvintegrerte modeller er den nedsenkbare taksengen ovenfor dinetten. Her sover man bekvemt om natten og når morgenen kommer trylles plassen smidig bort og gir plass til frokost rundt bordet. Selvsagt er sengene i bilens bakre soveromsdel like bekvemme, med spiralmadrasser og ekstra tykke overmadrasser.

Soverom 2 - Kabe

Den nedsenkbare dobbeltsengen forvandler plassen ovenfor dinetten til et bekvemt soverom om natten. Har bilen din forheng eller skyvedører som skiller av mot sovedelen finns også en nattlampe i sovedelen, slik at du alltid har ledelys om du våkner om natten. Lampene i sengegavlen er i stilig krom.

Baderom

Baderom 4 - Kabe

Eksklusive håndtak og hengere er en selvfølge.

Baderom 5 - Kabe

En eksklusiv trebunn til dusjen er en av våre tilvalg.

Baderom 3 - Kabe

Toalettene har magnetiske låser og stort håndtak. (Gjelder ikke LXL.)

Baderom 1 - Kabe

Hver liten detalj gjør helheten for at alt skal fungere som du er vant med hjemme. Derfor har vi skapt gjennomtenkte baderom med fokus på funksjon og kvalitet, og ikke firet det minste på designen. Uansett hvilken planløsning du velger får du et baderom med høy trivselsfaktor. Innredningen i stilren Shannon Oak med eksklusive hengere og håndtak er valgt med omhu, og i de fleste av modellene inngår komplett dusjkabinett som standard.

Baderom 2 - Kabe

Hver liten detalj er viktig for helheten. Alt skal fungere slik som du er vant til hjemme, og det gjør det i et KABE baderom.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.