Halvintegrert

Ikke noe annet enn toppklasse.

I KABE:s halvintegrerte bobiler er luksusutstyret standard. Et perfekt valg for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Du velger selv om du vil ha med eller uten Crossover, dvs. ekstra sengeplass ovenfor dinetten. Bekvemt og fleksibelt, som i alle KABE:s biler.

Kjøkken

Kjøkken 4 - Kabe

Alle skuffer og luker er utstyrt med softclose og sentrallås.

Kjøkken 3 - Kabe

Selvsagt kan du kildesortere med separate rom, akkurat som hjemme.

Kjøkken 1 - Kabe

Velkommen til et velutstyrt kjøkken med godt med oppbevaring og en gjennomtenkt design. Moderne med tidløse linjer, snekkerier av førsteklasses materialer fra vårt eget snekkeri i Småland og veldig høyt nivå på all utrustning. Noen eksempler på eksklusive detaljer er den avrundete oppvaskkummen med utenpåliggende kran, 3-bluss komfyr i høy kvalitet, belyst kjøkkenvifte med to hastigheter og markedets beste kjøleskapsventilasjon. Dessuten er kjøleskapet helautomatisk og skifter på egen hånd mellom 230V, 12V og gass, avhengig av tilgang. Et kjøkken som tåler å brukes!

Kjøkken 2 - Kabe

Kjøkkenets mykt formede laminatplate hever både funksjon og trivsel.

Dagligstuen

Dagligstuen 3 - Kabe

Et smekkert håndtak å holde i når du stiger inn i bobilen, selvfølgelig med innebygd belysning. Elementet innenfor døren erstattes med konvektor og luftrist.

Dagligstuen 4 - Kabe

Slide-out-sofaen med armstøtte gjør reisen ekstra bekvem. Sittegruppene i en bobil stiller helt andre krav til sin utforming enn sofaen din hjemme. Ettersom den også skal være en bekvem og sikker sitteplass under kjøring har vi utviklet en helt ny type av sofa, med slide-out funksjon ved belteplassen. Du justerer enkelt hellingen på både sete og ryggstø.

Dagligstuen 1 - Kabe

Dagligstuen er manges favorittplass. Her kobler man av, synker mykt ned etter dagens eventyr. Her går komfort og design hånd i hånd. De rene linjene i bordet med følelse av glass kompletteres med det praktiske i å kunne felle ut en ekstraplate. Den pene hjørnesofaen har også en slide-out funksjon ved belteplassen som gjør det mulig å justere sittevinkelen for høyest mulig komfort. Selvsagt kan du også sette ditt eget preg gjennom å velge blant våre nøye testede tekstiler og stoff.

Dagligstuen 2 - Kabe

Alle våre modeller er møblert med en bekvem L-formet sofa. For å øke bevegelsesfriheten i rommet har sidesofaen til høyre foran fått et avrundet hjørne. (Gjelder ikke sofaer med en femte belteplass.)

Soverom

Soverom 4 - Kabe

Veggskapene langs taket tar ikke mye plass men svelger unna mye oppbevaring.

Soverom 5 - Kabe

Sengene har spiralmadrasser, tykke overmadrasser og sengebunner med følsomme lameller. I flere av våre modeller har sengene stillbar hodeende, for at du også skal kunne lese en god bok bekvemt.

Soverom 3 - Kabe

De elegante sengelampene er bekvemt plassert på sengegavlen.

Soverom 1 - Kabe

Alle trenger vi å hvile, men hvordan vi sover er svært personlig. I KABE:s halvintegrerte biler kan du innrede etter dine egne behov og ønsker og våkne utsovet hver morgen. Alle senger er av høyeste kvalitet, med spiralmadrass, ekstra tykk overmadrass og følsomme lameller. Hvis du velger en Crossover-modell finns også ekstra soveplasser i den nedsenkbare taksengen.

Baderom

Baderom 3 - Kabe

Uansett hvordan du vil bruke baderommet i din nye KABE har vi en planløsning som garantert passer og tilbyr deg en enestående komfort alle dager.

Baderom 2 - Kabe

For den som vil ha det lille ekstra finns en eksklusiv trebunn til dusjen som tilvalg.

Baderom 4 - Kabe

Eksklusive håndtak og hengere er en selvfølge.

Baderom 1 - Kabe

I de fleste av modellene er komplett dusjkabinett standard. Velg mellom et stort og rommelig baderom i bakdelen eller et baderom som naturlig skiller mellom sovedelen og de sosiale områdene.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.