Helintegrert

Et mobilt hjem av høyeste klasse.

I KABE:s helintegrerte bobiler har vi ikke tillatt noen kompromisser mellom bosted og kjøremaskinen. Nærmere ”hjemme” enn så her kan du knappest komme på veien. Bilen er fylt med smarte funksjoner som gjør livet så smidig som mulig, og kjøreegenskapene er selvsagt av høyeste klasse. Ikke rart at modellserien raskt har blitt en riktig storselger blant KABE bobiler!

Kjøkken

Kjøkken 4 - Kabe

Den utenpåliggende kranen gir følelsen av et riktig kjøkken.

Kjøkken 2 - Kabe

Opphengingslist med to kroker under porselensskapet.

Kjøkken 1 - Kabe

De vakre treslagene og snekkeriene, det høye nivået på alt utstyret og den gjennomtenkte designen på alle funksjoner. Et KABE-kjøkken innebærer alltid toppklasse tvers igjennom. Det helautomatiske Tec-tower-kjøleskapet som skifter på egen hånd til den energikilden som finns tilgjengelig er standard i alle våre helintegrerte biler.

Kjøkken 3 - Kabe

Det helautomatiske TecTower-kjøleskapet som skifter på egen hånd til den energikilden som finns tilgjengelig er standard i alle våre helintegrerte biler.

Dagligstuen

Dagligstuen 5 - Kabe

Barskap.

Dagligstuen 4 - Kabe

TV´n plasserad i sideskap høyre foran. I flere modeller finns et nedsenkbart tv-feste som gir fleksibilitet.

Dagligstuen 3 - Kabe

Et nytt el-sjalusi med innsynsvern gjør at du føler deg privat når du vil.

Dagligstuen 2 - Kabe

L-sofaen er deilig standard i alle våre modeller. Alle sofaer og senger er oppfellbare, noe som gjør det smidig å komme til ved rengjøring.

Dagligstuen 1 - Kabe

En plass å samles – hele familien eller i gode venners selskap – betyr mye. Og i våre helintegrerte biler har vi ikke spart inn det grann hverken på komfort eller kvalitet. Det kjennes. Generøst tiltatte sofaer med ergonomisk formede puter; bord med høyglans, glasslignende plate og smarte oppbevaringsplasser er bare noen eksempler. For å gjøre sofaen like bekvem også ved kjøring har vi bygd inn en slide-out funksjon som gjør det mulig å justere både sete og ryggstø ved belteplassen.

Soverom

Soverom 4 - Kabe

Alle detaljer er nøye utvalgt for å gi en følelse av luksus som er i samsvar med den høye kvaliteten.

Soverom 3 - Kabe

Sengelampene har et rettet lys som ikke forstyrrer den som ligger ved siden av.

Soverom 5 - Kabe

I en seng med skikkelig spiralmadrass og ekstra tykk overmadrass sover man godt om natten. Derfor har vi utstyrt alle KABE-biler med akkurat det. For din gode nattesøvns skyld.

Soverom 2 - Kabe

I våre QB-modeller er sengen opphøyd og gir smarte oppbevaringsmuligheter i skuffer ved fotenden.

Soverom 1 - Kabe

En god nattesøvn gjør stor forskjell. Derfor har vi utstyrt din KABE med minst like deilige senger som du har hjemme. Vi har satset på spiralmadrasser av høy kvalitet med ekstra tykke overmadrasser ovenpå. For det er du verdt. Selvsagt finner du også finesser som hyggebelysning i sengegavlen og stillbar hodeende. Den nedsenkbare dobbeltsengen lengst foran i bilen er standard i alle våre helintegrerte modeller.

Baderom

Baderom 3 - Kabe

Egen dusj og toalett står høyt på manges liste for at hverdagen i bobilen skal fungere bekvemt.

Baderom 4 - Kabe

Er designnivået i tillegg høyt blir besøket her enda triveligere. Derfor har vi innredet våre baderom i stilren Shannon Oak, med eksklusive håndtak og hengere.

Baderom 1 - Kabe

Alle modeller har separat dusjkabinett som standard. Og uansett om du velger en ekstra rommelig bil eller et mer kompakt boende så kan du alltid regne med høyeste standard og funksjon.

Baderom 2 - Kabe

Et stort og rommelig baderom med følelse av luksus, er en av de sakene som kjennetegner våre bobiler. Toalettdøren har – i likhet med alle garderobedørene – gummidemping for myk stenging.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.