Imperial

Når bare det absolutt beste er godt nok.

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i campingvognenes absolutte premium-segment. Dens eksklusivitet merkes allerede i eksteriøret som er glatt og høyblankt med tredimensjonal dekor. Innvendig er standarden på luksusnivå.

Kjøkken

Kjøkken 2 - Kabe

2019 introduserer vi Dometics nye, innovative kjøleskap, med dobbelthengte dører på både kjøleskap og fryser. Du åpner gjennom å ta tak i den smekre aluminiumlisten på valgfri side av døren. Ved at døren enkelt kan åpnes fra to sider er det alltid smidig å nå det du behøver, uansett om du står i kjøkkenet eller sitter ved spisebordet!

Kjøkken 3 - Kabe

Et herlig friskt og hvitt kjøkken er nå standard i din Imperial. I tillegg til alle komplette fasiliteter fra våre øvrige kjøkken har Imperial blitt utstyrt med induksjonstopp, nedfelt i laminatplaten, samt to separate gassplater.

Kjøkken 4 - Kabe

Alle kjøkkenskuffer kommer med soft close og sentrallås.

Kjøkken 1 - Kabe

Kjøkkenet i KABE Imperial er vårt mest eksklusive. Dette er ikke noe vanlig campingvognkjøkken.

Dagligstuen

Dagligstuen 3 - Kabe

I Imperial-serien inngår Aircondition Fresh Jet for at du skal ha det så bra som mulig også under de varmeste sommerdagene. I alle Imperial inngår Premium Sound System. Koble av og nyt dine favoritter.

Dagligstuen 4 - Kabe

Frontsofaens rundete hjørne og belysningen under sofaen er begge eksempler på hvordan KABE stadig utvikles i både funksjon og design.

Dagligstuen 1 - Kabe

Grunnen i dagligstuen er stilfull i hvert eneste trekk, med nøye utvalgte eksklusive materialer og tidløst vakker design. For å tilpasse følelsen etter dine og din families ønskemål finns en rekke ulike planløsninger samt tekstil- og skinnkolleksjoner å velge blant. Uansett om du velger rundsittegruppe eller tilvalget L-sofa kommer den med slide-out-funksjon, med smidig justerbar helling i både sitte- og ryggpute. Denne funksjonen finns som tilvalg i våre øvrige campingvogner, men er standard i Imperial.

Dagligstuen 2 - Kabe

Vår mest påkostede innredning finner du i Imperial. Her sitter høyblanke overskapsluker med kromlist i Shannon Oak både foran og bak. Foretrekker du lysere toner finns hvite, høyblanke overskapsluker som tilvalg til vognens framdel.

Soverom

Soverom 4 - Kabe

Spiralmadrasser av høyeste klasse og ekstra tykke overmadrasser gir de beste forutsetningene for en god nattesøvn. Sengene i KABE Imperial er minst like deilige som hjemme.

Soverom 3 - Kabe

Den nye sengerammen i aluminium er skikkelig og stabil, og muliggjør en elektrisk hev- og senkbar hodeende, standard i Imperial.

Soverom 2 - Kabe

Sengebunnen er lett tilgjengelig fra utsiden, via bagasjeluken som er standard på Imperial-modellene.

Soverom 1 - Kabe

Vi har gjort vårt ytterste for å skape soveromsalternativ for alle smaker i våre KABE Imperial. Selvsagt holder alle samme høye klasse i sovekomfort, design og smekre valg. Hvilken sengemodell eller plassering du enn velger kan du hvile i visshet om at din seng har riktig deilig spiralmadrass, ekstra tykk overmadrass og stillbar hodeende. Selvsagt finner du også en skjønn kosebelysning i sengegavlen.

Baderom

Baderom 3 - Kabe

Uansett hvordan baderommet i din nye KABE skal brukes har vi en planløsning som garantert passer.

Baderom 4 - Kabe

Et stort og rommelig baderom med en følelse av luksus. Det er en av de sakene som utmerker våre TDL-vogner.

Baderom 1 - Kabe

I et Imperial-baderom finns ikke noe rom for kompromisser. Smekre linjer, god belysning, porselenstoalett og håndkletørker er selvfølgelig standard. Uansett om du vil ha ett stort baderom eller heller prioriterer mer plass i andre deler av campingvognen din har vi en planløsning som passer din KABE Imperial. I våre TDL-modeller disponerer baderommet over hele vognens bredde bak og dusjkabinett er standard.

Baderom 2 - Kabe

Imperial DXL har baderomsdel lengst bak i vognen, ved siden av soverommet, noe som gir en deilig åpen planløsning.

Lians Tromsø på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Lians Tromsø på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra våre merker.